Снимка БулфотоТелефонни измамници опитали да приложат схема с непогасени кредити в

...
Снимка БулфотоТелефонни измамници опитали да приложат схема с непогасени кредити в
Коментари Харесай

Телефонни измамници опитали да приложат схема с непогасени кредити в Нови пазар

Снимка Булфото

Телефонни измамници опитали да приложат скица с непогасени заеми в Нови пазар, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен, съобщи вести.бг. 

В полицията в Нови пазар е получено известие от шеф на банкова институция, че в клон на банка в града в рамките за няколко часа жители са търсили информация за отговорности по заеми. Казали, че получили позвъняване на стационарните си телефони от непознати, които се показали за банкови медиатори. Те обяснявали на хората, че имали отговорности по банкови заеми, за които се схванало след годишно равнене. 

В един от случаите гражданин на града съобщил, че все още няма заем, само че му било обяснено, че заемът е доста остарял и по него се дължи сумата от 200 лв..

На всички, на които непознатите се обадили, им било казано да платят в точния момент отговорностите си към банките, с цел да не се стига до правосъдни каузи. По телефона им е обяснявано, че дължат сред 200 и 300 лв..

Жителите на Нови пазар са отишли в клон на банка в града, с цел да създадат информации и се оказало, че нямат сходни отговорности. До осъществена машинация не се е стигнало, заради съобразителността на хората. 

От полицията допускат, че задачата на измамниците е била да се преведат пари по нечия сметка.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР